Marari Beach Resort

Aha nog één van mijn favoriete hotels. Op zich moet ik toegeven dat ik nog geen negatieve ervaringen heb gehad op vlak van hotels in Kerala. Maar Marari Beach is een erg leuke plek voor diegenen die wat tijd willen doorbrengen op een van de mooiste gouden stranden van Kerala. Ik had hier al eens eerder gelogeerd. Dus dit hotel was niet nieuw voor mij.

Maar wat is er niet leuk aan dit prachtige resort? Ik had een mooie bungalow met uitzicht op zee. Mijn tijd hier was vrij kort. Maar je kunt hier gaan wandelen met een natuurgids. Ongetwijfeld zal hij de uilen eerder spotten dan jij. Of je kunt de vlindertuin en de biologische tuin ontdekken.

Maar er is natuurlijk niets op tegen om te genieten van wat vrije tijd aan het zwembad. Om er te genieten van een meditatie- of yogasessie, niet zo heel vroeg in de ochtend. Het hotel heeft een geweldig visrestaurant waar je zelf kan kiezen wat ze voor je bereiden op basis van het dag aanbod. Je smaakpapillen gaan hier serieus in de watten gelegd worden, dat staat vast.

Marari Beach Resort is zeker en vast geschikt om er te vertoeven met je gezin en ondertussen eens kennis te maken met de wondere wereld van de Ayurveda. Het tijdstip van de yoga les is zelfs aangepast zodat je tijdens je vakantie niet al te vroeg moet opstaan én dat weten hun gasten zeker te waarderen.