Niraamaya Retreats Surya Samudra Kovalam

Niraamaya Retreats. Ik herinner mij nog toen ik in dit resort arriveerde was het reeds donker. Maar ik kon zo het ruisen van de golven horen. Terwijl de check-in geregeld wordt krijg je een kokosnoot drankje aangeboden. Je krijgt een instant zen gevoel van het moment dat je arriveert. De lobby is volledig open en de aangename zeebries brengt verkoeling op je gezicht.

Maar resorts aan het strand zijn zeker mijn favoriet. Niraamaya Kovalam heeft dan ook een geweldig uitzicht. Het lijkt net wel een postkaart. Zo weggrepen uit een luxe reismagazine. En Kovalam heeft toevallig een van de mooiste gouden stranden van Kerala.

Wanneer je van de receptie naar het restaurant wandelt zal je zeker genieten van het prachtige uitzicht. Het hotel is gelegen in een prachtig domein temidden van de palmbomen. Geniet dus zeker van een mooie wandeling in dit domein.

Vanaf het restaurant kan je zo verder lopen naar het strand. De zeer is was er tijdens mijn bezoek wel behoorlijk ruw. Niet echt veilig om te zwemmen maar een wandeling langs de kust is wel een mogelijkheid. Vanaf het restaurant tijdens je lunch of diner geniet je van het prachtige uitzicht over de oceaan en het zwembad.

Ik heb een paar behandelingen bij Niraamaya Kovalam getest en de ervaring was geweldig. Terwijl je geniet van een bijzondere behandeling zal je zonder twijfel helemaal tot rust komen. En je verblijf hier smaakt zonder twijfel absoluut naar meer.