Taj Green Cove Resort & Spa, Kovalam

Ik heb al eerder in een aantal van de Taj hotels gelogeerd. Maar Taj Green Cove Resort is toch écht wel een pareltje. Ik was bijzonder aangenaam verrast tijdens mijn bezoek. Maar het is echt wel duidelijk dat foto’s niet altijd de sfeer én de energie die je ervaart tijdens je verblijf kunnen weergeven.

Onnodig te zeggen dat Taj Green Cove Kovalam genoeg ruimte heeft om jouw dagen hier zorgeloos te spenderen tijdens je verblijf. Dus waar beginnen we? Het hotel zelf heeft een kustlijn van meer dan 1 kilometer. ’s Avonds kan je een stoel nemen, achterover leunen en ontspannen terwijl je naar de zonsondergang kijkt terwijl je geniet van je thee en een lokale snack. Eerlijk? Kan het nog beter dan dit?

Het hotel heeft een eigen lagune, ideaal voor diegenen die willen gaan wandelen of joggen, of je kan gewoon een boottocht maken op het meer. Maar evengoed geniet je er van je lunch of diner in het visrestaurant met uitzicht over de oceaan.

De villa’s zijn in één woord geweldig. Ook wanneer je met je gezin reist kan je 2 kamers in één gebouw boeken op 2 verdiepingen reserveren. Zo heeft elk gezinslid privacy én blijf je dicht bij elkaar.

Diverse types van villa’s hebben een eigen privézwembad. Wat zeker en vast bijdraagt aan de beleving tijdens je verblijf. Maar evengoed wil je zalig wegdromen bij het pittoreske uitzicht vanuit de infinity pool.

Het hotel heeft uiteraard een Jivaspa waar je zowel wellness behandelingen als holistische behandelingen kan volgen. Wil je graag een activiteit doen buiten het hotel? Dan kan je kiezen voor duiken of snorkelen of een city tour in Thiruvananthapuram.