Como Cocoa Island is voor een vakantie in stijl en met de nodige privacy. Dit eiland beschikt over slechts 33 overwater villa’s. Dat wil zeggen dat het personeel er tijd heeft om de aanwezige gasten te verwennen en te laten genieten met volle teugen van hun verblijf.

Bij Como Cocoa Island kan je ook terecht voor een uniek wellness programma. Het resort biedt een aantal unieke wellness behandelingen en therapieën aan. Wie wil kan voor een heus retreat kiezen met Shambala. De ervaring combineert Aziatische therapieën, voeding, oefeningen en yoga tijdens de behandeling. Focus kan liggen op gewichtsverlies, veroudering en stress management.

En dit terwijl je verblijft in een adembenemende omgeving. Het hotel beschikt over uitstekende faciliteiten waaronder state-of-the art yoga ruimtes, pilates benodigdheden, hydrotherapie maar ook Ayurveda behandelingen worden er aangeboden.

Ben je niet zo’n fan van wellness? Dan kan je uiteraard kiezen voor één of meerdere unieke ervaringen tijdens je verblijf op Como Cocoa Island. Uiteraard kan je er gaan duiken. Het hotel ligt op amper een steenworp van een aantal hotspots die bijzonder geliefd zijn bij duikers.

Maar uiteraard behoren ook andere watersporten tot de mogelijkheden. Wie weet wil jij wel eens een romantisch moment met je geliefde, dan organiseert het hotel graag een diner of ontbijt op de zandbank. Evengoed kan je er leren zeilen, surfen of vissen. Of ontdek je liever het huisrif al snorkelend? Wij zijn er alvast van overtuigd dat jij je geen moment zal vervelen tijdens je verblijf op Como Cocoa Island.

Handig om te weten over Como Cocoa Island

Transfer van 40 minuten per speedboot van de internationale luchthaven van Malé

Wellness hotel van topniveau

Kleinschalig hotel met 33 overwater villa’s

Cocoa Thila, één van de 10 beste duikplaatsen in de Malediven

Unieke en exclusieve ervaringen tijdens je verblijf

Lees meer over dit HOTEL