Malahini Kuda Bandos telt slechts 69 villa’s. Dit resort laat je onderdompelen in de Maldivische sfeer met een luxueuze toets. Dit resort biedt diverse kamertypes aan. Van strandvilla’s met zwembad tot tuinvilla’s. Het resort kreeg nog maar recent een upgrade.

Uiteraard kan je er terecht in de diverse eetgelegenheden waaronder Maaga het buffetrestaurant, Bluu met bijzondere gerechten recht uit de zee, Kashiba waar je proeft van een Teppanyaki experience, Kuredhi met het  of Bar 75. Bij Malahini Kuda Bandos kan je kiezen voor een privé diner op het strand of een Tree Top dining experience, genietend van de unieke uitzichten en complete privacy. Uiteraard kan je er ook genieten van je diner op de kamer maar wanneer je op de Malediven verblijft wil je uiteraard maximum genieten van je verblijf ter plaatse.

Wie houdt van de onderwaterwereld zal zich zeker geen moment vervelen op de Malediven. Van excursies waarbij je de lokale eilanden gaat bezoeken tot cruises waar je dolfijnen kan spotten. Maar evengoed kies je liever voor een duik excursie via het Padi duikcentrum of wil je een snorkelervaring van jouw lijstje afvinken. Malahini Kuda Bandos biedt een waaier aan activiteiten aan.

Maar je kan bij Malahini Kuda Bandos ook genieten van een kanotocht met glazen bodem waarbij je nog meer kan genieten van de unieke wonderwaterwereld die de Malediven rijk is. Of je kan er opteren om er te gaan windsurfen of zeilen. Evengoed kan je kiezen voor een bijzondere bbq of zelfs een picknick op een verlaten zandbank.

Uiteraard biedt Malahini Kuda Bandos ook tal van ontspanningsmogelijkheden aan. Je kan er tot rust komen in de spa met zicht op de oceaan. Of je kan er aan je conditie werken in de gym. Uiteraard kan je het ook steeds houden bij het zalige nietsdoen aan het zwembad of aan het strand.

Het Malahini Kuda Bandos resort heeft ook de duurzame kaart getrokken doordat ze geïnstalleerd hebben in onder meer zonnepannelen. Maar ook bannen ze plastic en sparen ze zo meer dan 125.000 plastic flessen per jaar uit. Daarnaast engageert het resort zich ook de omgeving te sparen bij de bouw van het resort. En wordt het beleid gevoerd vanuit een duurzame mindset. 

Handig om te weten over Malahini Kuda Bandos

10 minuten per boot van Malé airport

Uniek 5* boetiek resort

Aandacht voor duurzame projecten

Tree Top dining

Kano’s met glazen bodem