Het concept van Six Senses Laamu is eenvoudig. Sereniteit op blote voeten. Herbronnen in alle eenvoud. Tot rust komen, genieten. Je laten onderdompelen in een nieuwe wereld. De 97 villa’s die gelegen zijn aan het strand of op het water werden vanuit een duurzame mindset gebouwd en liggen verspreid op het met palmbomen omringde eiland.

Uiteraard krijg je een instant paradijs gevoel wanneer je logeert op Six Senses Laamu, zonder twijfel. Maar niet alleen omwille van de ligging van het resort of de uitstraling. Maar ook de witte stranden, de ongerepte stranden en de weelderige vegetatie beïnvloeden jouw ervaring..

Het Six Senses Laamu resort beschikt over heel wat diverse eetgelegenheden. Met prachtige panoramische vergezichten en spectaculaire zonsopgangen zorgen voor een unieke ervaring. Zo is er een openluchtrestaurant Longitude, is er LEAF met een aanbod aan Maldivische gerechten.

Kan je een drankje proeven in Sip Sip bij de bar of geniet je van de zonsondergang bij Chill Bar. Misschien wil je wel de wijnkelder ontdekken, of wil je er proeven van de huisgemaakte ijs in ICE of kies je bij ZEN voor het menu van de chef en laat je je compleet verrassen door het aanbod, dat dagelijks aangepast wordt. Keuze genoeg bij Six Senses Laamu dus.

Verder kan je geweldig relaxen in de Six Senses Spa met 9 privé behandelingen terwijl je een geweldig zicht over de oceaan hebt. Het centrum past onder meer Ayurvedische behandelingen toe maar je kan er ook terecht voor een yoga of fitness sessie en dit onder begeleiding van een expert.

Wie Malediven zegt, denkt zeker aan het verkennen van de onderwater wereld en dat is bij Six Senses Laamu niet anders. Van snorkelen tot duiken, van kajakken tot catamaran varen of windsurfen. De beste periode om te surfen is trouwens van mei tot september. Of evengoed spring je vroeg uit de veren om te gaan vissen.

Gasten kunnen een echt Robinson Crusoë avontuur ervaren tijdens een picknick op een verlaten strand ’s ochtends vroeg. Of verkies je liever een privé diner op het strand. Of een hernieuwing van je huwelijksgeloften op het strand. De opties zijn talrijk voor unieke belevenissen en ervaringen tijdens jouw vakantie bij Six Senses Laamu.

Het resort, Six Senses Laamu won reeds een award voor hun project rond marine behoud. Hiervoor werken ze samen met 3 partners. Namelijk The Manta Trust, Blue Marine Foundation en het Olive Ridley project. Allen werken samen omtrent research, informeren gasten over hun projecten en integreren doelstellingen voor de lokale community.

Handig om te weten over Six Senses Laamu

35 minuten per vliegtuig van Malé airport naar Kadhdhoo Airport, vervolgens 15 minuten per speedboot

Enige luxe resort in de Laamu Atoll

Samenwerking met 3 ngo’s rond marine behoud

Sereniteit op blote voeten

97 villa’s