Vakkaru Maldives is een prachtig resort dat ligt in de Baa Atoll, erkend door UNESCO. Dit geïsoleerde eiland bied je prachtige uitzichten over de oceaan, poederzachte stranden om er te wandelen en heeft een heus eigen huisrif met een unieke biodiversiteit.

Nodeloos om te zeggen dat de vlucht per watervliegtuig vanaf de luchthaven van Malé naar je hotel Vakkaru Maldives, je een onuitwisbare blik zal geven over de idyllische atollen in de Malediven. Het is een absolute must-do wanneer je naar de Malediven reist én er is geen betere manier om in stijl te arriveren in het paradijs.

Het eiland heeft maar liefst 2300 kokosnootbomen met maar liefst 113 luxe villa’s en suites. Je smaakpapillen worden verwend in één van de 5 restaurants op het eiland. En wie graag geniet van een goed glas wijn kan ondermeer in de wijnkelder terecht of één van de 2 bars.

En natuurlijk mag ook een deugddoende behandeling in de overwater Spa op Vakkaru Maldives niet ontbreken. We zijn er alvast zeker van dat je hier een ultiem gevoel van relaxatie zal ervaren. Ben je een watersportliefhebber dan kan je uiteraard terecht in het duikcentrum of in het watersportcentrum.

Handig om te weten over Vakkaru Maldives

40 min. Transfer per speedboot

Familievriendelijk hotel

 Ultra-Luxe Hotel

 All Inclusive

Duik hotspot