Kuda Vilingili is een privé eiland waar tijd en ruimte lijken te vervagen. Wat anders kan je verwachten van een unieke locatie op de Malediven? We hebben een selectie gemaakt van een aantal pareltjes op de Malediven waar wij graag mee samenwerken en waar we onze gasten graag laten verwennen.

Kuda Vilingili is er slechts eentje van en wel daarom. Wie kiest voor een verblijf op dit exclusieve eiland kan alvast een keuze maken uit een waaier aan villa’s. Van een prachtige ruime suite tot een Retreat Villa met 4 slaapkamers. Ideaal wanneer je samen reist met een groot gezin of met een aantal vrienden.

Moeten we er nog aan toevoegen dat je vanuit je villa op Kuda Vilingili vaak zal genoten van de zonsopgang of de zonsondergang? Waarshijnlijk wil je na een paar nachten al niet meer vertrekken uit die aards paradijs. Uiteraard biedt het hotel een aantal strandvilla’s aan met zwembad maar zijn er ook overwatervilla’s met zwembad. Naar mijn persoonlijke mening is deze upgrade écht de moeite waard.

Had je er al bij stilgestaan dat Kuda Vilingili wel eens de ideale plaats zou kunnen zijn voor een verblijf voor jouw volgende workation? Niet alleen in dit resort maar in heel wat resorts beschikken de kamers over de nodige faciliteiten zodat jij in een rustgevende én inspirerende omgeving aan de slag kan. “Work from anywhere” voelde nog nooit zo paradijselijk aan.

Kuda Vilingili biedt met haar verschillende restaurants een variëteit aan concepten aan. Van Maldivisch tot Peruviaan tot Japans. Je maakt er een culinaire rondreis vanop 1 eiland. Het resort heeft zelfs een cigar lounge waar je op verkenning kan gaan. Wie graag zijn of haar geliefde verrast met een romantisch diner kan hier uiteraard ook terecht.

Qua entertainment verrast Kuda Vilingili haar gasten met een wekelijkse pool party, een seafood night of een Maldivische avond. Inspiratie voldoende. Wie graag eens gaat snuisteren door de lokale souveniertjes kan alvast terecht in de Retail Village, de boetiek van het eiland.

Kuda Vilingili heeft zelfs haar eigen fotostudio zodat onvergetelijke momenten op het eiland in bijvoorbeeld je trouwoutfit voor eeuwig op camera kunnen vastgelegd worden. En voor wie na een druk werkjaar op zoek is naar de ultieme ontspanning in de spa kan hiervoor terecht in het spa eiland.

Handig om te weten over Kuda Vilingili

30 minuten transfer per speedboot van de internationale luchthaven van Malé

Grootste zwembad in de Malediven

Ideale locatie voor surfers

Unique concepten voor foodies

Exclusief spa eiland

Hotspots voor duikers