Gili Lankanfushi is een prachtig eco resort waar je kan genieten van de natuurlijke schoonheid van het eiland en de rijke marine biodiversiteit omgeven door lagunes. Het hotel besteedt dan ook bijzonder veel aandacht aan de ecologische balans.

Het hotel heeft maar liefst 46 overwater villa’s die je een prachtig én adembenemend uitzicht bieden. Daarnaast kan je kiezen uit een waaier aan villa types met of zonder privé zwembad. Persoonlijk vind ik een privé zwembad aan je villa een echte meerwaarde. Je kan er dan ook genieten in alle privacy.

Tijdens je verblijf in Gili Lankanfushi worden je smaakpapillen alvast verwend. Tijdens de Gili Culinary Journey word je letterlijk meegenomen op een culinaire reis. Of je kan op ontdekkingstocht gaan in de Underground Chocolate Cave of de Underground Wine Cellar bezoeken.

Uiteraard heeft Gili Lankanfushi ook een prachtige spa. Deze prachtige wellness ligt in een afgesloten baai. Een heus holistisch paradijs op aard. Met diverse behandelingsruimtes over het water. Je kan er terecht voor onder meer Ayurvedische behandelingen, stoombaden en sauna. Ontspannen kan je doen in de openlucht relaxatie ruimte terwijl je geniet van adembenemende uitzichten. Of neem je liever deel aan een yoga en meditatie sessie.

Wie natuurlijk graag wat activiteiten plant zal zich tijdens het verblijf op Gili Lankanfushi niet vervelen. Want je kan ter plaatse onder meer kiezen voor duiken, snorkelen of diverse andere watersporten in het duikcentrum. Maar evengoed kan je kiezen voor een variatie aan excursies en het leven op het water gaan ontdekken of kiezen voor een kookworkshop. Keuze voldoende in elk geval.

Handig om te weten over Gili Lankanfushi

20 minuten transfer per speedboot van de internationale luchthaven van Malé

Luxueus Eco resort

Unieke culinaire ervaringen

Relax in het holistisch paradijs

Laat je smaakpapillen verwennen in de Underground Chocolate Cave

Het hotel heeft een eigen biologische tuin

Gili Solo Experience

Lees meer over dit HOTEL