Nattika Beach Ayurveda Resort

Nattika Beach Ayurveda. Voor mij persoonlijk is dit resort één van de mooiste. Het hotel is gelegen aan een prachtig en uitgestrekt strand, dat trouwens elke dag opgeruimd wordt.

Kerala is natuurlijk de bakermat van de Ayurveda resorts. Uiteraard vind je hier een waaier aan resorts die allen hun eigen identiteit hebben wanneer het aankomt op Ayurveda behandelingen. Ik begeleid je graag verder op weg naar een keuze van een resort die bij jouw DNA past.

De bungalows zijn gelegen in een prachtige omgeving met een weelderige groene tuin, goed onderhouden en met veel kleurrijke bloemen. Als je vrije tijd hebt tussen je behandelingen, kan je kiezen om een goed boek te lezen bij het zwembad of te ontspannen aan het strand. Of ga je gewoon lekker wandelen.

Het eten dat hier wordt geserveerd is vegetarisch. Maar 1 maal per week mag je kiezen voor een visgerecht. Het open restaurant biedt een prachtig uitzicht op het strand. Ook vanuit de yoga hal heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. Wedden dat je instant geïnspireerd zal zijn?

Het behandelcentrum, Swastha, ligt aan de overkant van de straat. Om het maximum te halen uit je behandeling wordt een periode van 14 dagen voorgesteld. De focus ligt op genezing van lichaam, geest en ziel door middel van een persoonlijk en op maat gemaakt behandelprogramma.

Voor mij is de sfeer in dit hotel vooral sereen en één met de natuur. Zonder twijfel dat je hier helemaal zen zal vertrekken. Of misschien wil je hier gewoon nog langer blijven.