Nieuws onder de zon van Jasmine Travel & Events

Een goed begonnen jaar, is half gewonnen zo blijkt ook voor Jasmine Travel & Events

Het was mijn voornemen bij de start van 2020 om maandelijks een inspirerende blog te schrijven. Dat is in de vorm van een reisverslag of gaat over een reistopic of gewoon over zaken die mij dagelijks bezig houden als onderneemster. Maar goede voornemens durven al eens sneuvelen én door de drukte van de voorbije maanden ontbrak het mij eerlijk gezegd ook wel wat aan inspiratie.

Want na de kerstvakantie ging het reservatieseizoen opnieuw vlot van start. En nu zou ik kunnen schrijven over dat “ene nieuwsfeit” dat de voorbije weken zowat alle media overheerst. Maar dat ga ik dus niet doen. 

Ik werk ondertussen al lang in toerisme. En het is gewoon zo dat als er ingrijpende gebeurtenissen plaatsvinden, dat wij in de toerisme sector veelal in de frontlinie staan én meteen ook de impact ervan voelen. Zo heb ik zelf de gevolgen van 9/11 van zéér dichtbij meegemaakt en toen mijn eigen bedrijf volop aan het groeien was, waren er de aanslagen in Zaventem. Ongetwijfeld zal de impact voelbaar zijn. Maar is dat een reden om bij de pakken te blijven zitten? Voor mij absoluut niet! Het is wel (alweer) duidelijk dat een goed begonnen jaar, nog maar half gewonnen is.

Flexibiliteit troef als onderneemster

En toen bekeek ik mijn planning voor vandaag en kwam ik tot het besef dat ik gewoon inspiratie én zin had om mijn blog te schrijven. Uit ervaring weet ik dat als je een vlaag van inspiratie hebt, je daar gewoon meteen mee aan de slag moet gaan.

Een van de grote troeven van het ondernemerschap is voor mij net die flexibiliteit. Als onderneemster moet je voortdurend flexibel zijn maar soms kan je gewoon ook zelf kiezen om flexibel te zijn. En ondertussen kan ik er dus ook écht van genieten, van dat privilege. Maar na deze korte introductie, kijk ik graag vooruit naar mijn nieuwe projecten die er zitten aan te komen.

India, altijd een goed idee

Volgende maand staat er een jawel, reis gepland naar het prachtige zuiden van India. Het is ondertussen al een lange tijd geleden dat ik dit deel van India heb bezocht, dus tijd voor een re-visit.  Eigenlijk heb ik niets dan goede herinnering aan mij vorige reis naar Tamil Nadu. Dus ik ben alvast benieuwd waar deze boeiende reis mij zal brengen. Deze regio kan je trouwens heel goed combineren met Kerala. Zo krijg je tijdens jouw rondreis een unieke mix tussen de Indische cultuur uit het zuiden van India in Tamil Nadu en de prachtige groene natuur in Kerala. Meer over mijn avonturen lees je in mijn reisverslag.

Dubai Expo 2020

Absoluut het niet te missen evenement ! Want vanaf 01 oktober 2021 gaat de wereldtentoonstelling in Dubai van start. Deze 35ste wereldtentoonstelling gaat voor de eerste maal door in het Midden-Oosten en er zullen maar liefst 192 landen aan deelnemen. Uiteraard wordt momenteel ook het Belgische paviljoen klaargestoomd om de meer dan 25 miljoen bezoekers te ontvangen die verwacht worden tijdens deze bijzondere expo.

In een volgende blog ga ik hierover zeker nog meer informatie delen met jou zodat jullie zich ook kunnen voorbereiden op deze unieke gebeurtenis. Maar wie écht niet meer kan wachten, kan alvast een kijkje nemen op deze website: https://www.expo2020dubai.com/en/discover/pavilions/belgium 

 Oman, verrassende bestemming in het Midden-Oosten

Daarnaast zijn we op dit moment volop bezig met het uitbreiden van ons aanbod naar Oman. Het is de meest recente bestemming die we hebben toegevoegd aan ons aanbod. Niet alleen is Oman een prachtige en zeer diverse bestemming, waar je logeert in luxueuze hotels én je in de watten gelegd wordt tijdens je verblijf. Het is ook een bestemming die voor een boeiende én unieke mix zorgt waarbij je het cultureel erfgoed ontdekt, kennis maakt met de lokale bevolking én geniet van de mooie natuur én de mooie stranden. Een nog ongerepte bestemming die je bijzonder goed kan combineren met een bezoekje aan Dubai. Van een contrast gesproken!

Exotische strandvakanties in de Malediven & Seychellen

De Malediven, waar we bij Jasmine Travel & Events ongelofelijk fan van zijn, hadden we al een tijdje in ons aanbod zitten maar sinds kort hebben we ook voor de Seychellen een waaier aan hotels in ons aanbod. Dus of je nu op zoek bent naar een exotische strandvakantie of een idyllische én onvergetelijke honeymoon bestemming, stuur me gerust eens een bericht met jouw wensen en dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Wist je ook dat je zowel de Seychellen als de Malediven kan combineren met bijvoorbeeld Dubai of Abu Dhabi én dit met 1 vliegtuigticket. Zo combineer je een boeiende citytrip in een bruisende stad samen met de exotische en idyllische stranden in één reis. Wie liever kiest voor een complete rondreis kan uiteraard ook India of Sri Lanka combineren met de paradijselijke stranden van de Malediven. Ik inspireer je graag!

Bestemmingsspecialist én 100% maatwerk, altijd

Geen nieuw concept maar ik wil het toch nog graag eens benadrukken. Het is altijd al een bewuste keuze geweest om slechts een beperkt aantal bestemmingen op te nemen in mijn aanbod. Op deze manier kan ik mij écht profileren als specialist én adviseer ik jou vanuit mijn persoonlijke kennis en expertise. Ik deel dan ook graag mijn persoonlijke reiservaringen met jou. 

Ik merk dat meer en meer reizigers écht wel een eigen toets willen geven aan hun reis. Maar daarnaast heeft ook iedereen een ander doel voor zijn of haar reis. Zo werk ik rond de thema’s belevenisreizen, wellness reizen, rootsreizen naar India, exotische strandvakanties, culinaire reizen én huwelijksreizen. Natuurlijk kan het ook zijn dat jij verschillende reisthema’s wil combineren tijdens jouw reis én ook dat is perfect mogelijk aangezien ik steeds 100% maatwerk aanbied.

Op deze manier ontwerp ik voor elke reiziger een unieke reis op maat. Zo zijn de de programma’s die je op mijn website kan terugvinden slechts een bron van inspiratie en kunnen deze steeds gewijzigd worden volgens jouw wensen qua inhoud, reisduur, reisthema, budget enzo.

Vernieuwde website = online brochure

Ondertussen hebben we verschillende versies van de website gemaakt. De voorbije jaren hebben we daar serieus aan gewerkt. En ondertussen doet de website meer en meer dienst als onze online brochure. In de toekomst zal jij er nog meer inspiratie programma’s terugvinden voor India, de Emiraten en Sri Lanka

Kort samengevat, we zitten niet stil bij  Jasmine Travel & Events

Het was je misschien al opgevallen maar we hebben een nieuw logo bij Jasmine Travel & Events. Eigenlijk is er niets aan mijn concept gewijzigd alleen wil ik gewoon duidelijk vertellen waar Jasmine Travel & Events voor staat. Ik hou er gewoon van om reizigers te inspireren en te begeleiden bij het maken van prachtige en onvergetelijke reizen.

 

 

 

Dit is zo een beetje waar ik de voorbije maanden aan gewerkt hebben én de komende maanden rond zal werken. Zoals je kan lezen, héél véél boeiende projecten waar ik mee bezig ben. En dan besef ik terug dat ik het toch maar getroffen heb, met die mooiste job ter wereld! 

Tot gauw!

 

Subhadra
Specialist Reizen op maat

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/